tvhleia.gr
Ν.ΗΛΕΙΑΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σήμερα ομιλία Ανδρουλάκη στον Πύργο

Κοινοποίηση

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή στον Πύργο σήμερα στις 7.30 μ.μ. Στις προθέσεις του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ είναι να συναντηθεί και με τον δήμαρχο Πύργου, Στάθη Καννή και τον δήμαρχο Ήλιδας, Χρήστο Χριστοδουλόπουλο.

Το γεγονός ωστόσο ότι ο Πύργος και η Ηλεία επιλέγονται από τον ίδιο ως ένας βασικός σταθμός των επισκέψεών του πριν την κάλπη του β΄ γύρου των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ δείχνει τη βαρύτητα που αποκτά η περιοχή για τον ίδιο που με χθεσινή δήλωσή του ενόψει της επίσκεψής του δήλωσε ότι «Τα δύσκολα είναι πίσω μας και τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Η μεγάλη ευκαιρία που έχει το ΠΑΣΟΚ δεν ήρθε από τον ουρανό, αλλά με μεγάλη προσπάθεια και κόπο χιλιάδων ανθρώπων σε όλη την Ελλάδα. Στις 13 Οκτωβρίου σας καλώ να κάνουμε μαζί το μεγάλο άλμα για να εκφράσουμε τις προσδοκίες των πολιτών, που θέλουν η χώρα μας να αλλάξει σελίδα.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνάντηση του Θ. Βασιλόπουλου με Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Διοίκησης Δ. Κιρμικίρογλου για μια σύγχρονη και αποτελεσματική δημόσια διοίκηση

Ζημιές σε θερμοκήπια και οδικό δίκτυο στην Ηλεία από την κακοκαιρία

Σύλληψη 38χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα