tvhleia.gr
Ν.ΗΛΕΙΑΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πύργος: Δημοπρατείται το έργο για την καμινάδα Ξυστρή

Κοινοποίηση

Σε λίγες μέρες θα δημοπρατηθεί το έργο της αποκατάστασης της καμινάδας του πρώην εργοστασίου Ξυστρή και νυν θεματικού πάρκου Πύργου.

Η εμβληματική καμινάδα, από τα χαρακτηριστικά σημεία του Πύργου, θα αποκατασταθεί και θα επανέλθει στην αρχική της μορφή και ο ευρύτερος χώρος του θεματικού πάρκου θα «απελευθερωθεί» και θα δοθεί με ασφάλεια στους δημότες.

«Στόχος μας είναι το έργο να ξαναμπεί σε τροχιά υλοποίησης και να παραδώσουμε στο κοινό έναν ολοκληρωμένο και ασφαλή χώρο, σε ένα σημείο που είναι ταυτισμένο με την ιστορία της πόλης» δήλωσε ο δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Παναγόπουλος τόνισε ότι είναι ένα ακόμη έργο που κινδύνευε να απενταχθεί, καθώς είχε τελματώσει η μελέτη και σώθηκε στο παρά πέντε. «Επειδή ο Αύγουστος είναι «νεκρός» μήνας, αναμένουμε οι διαδικασίες της δημοπράτησης να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο. Ελπίζουμε να μην υπάρξουν προσφυγές, ώστε μετά την ολοκλήρωση της δημοπρασίας να μπει σύντομα ο ανάδοχος» κατέληξε ο κ. Παναγόπουλος.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πύργος – Σ. Γιακουμέλος: Ξεριζώθηκε το γενετικό υλικό των σταφιδοπαραγωγών

Χ. Θεοχάρης: Καμία παράταση για τη διασύνδεση ταμειακών με POS

ΔΗΜΟΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ: ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΔΕΥΑ