tvhleia.gr
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΕΚ: Γερά για Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, σε διαπραγματεύσεις με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Κοινοποίηση

Η ΑΕΚ προχωρά για την πρώτη της μεταγραφή στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, καθώς οι διαπραγματεύσεις με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς είναι σε προχωρημένο στάδιο, όπως αποκαλύπτουν στην Κροατία.

Οι Κροάτες επιβεβαιώνουν ότι ο 24χρονος αμυντικός χαφ είναι πολύ κοντά στην ΑΕΚ με τις εξελίξεις να είναι άμεσες, καθώς το μεταγραφικό παζάρι στην Ελλάδα ολοκληρώνεται μέχρι αύριο (31/01).

Ο Λιούμπισιτς φέτος έχει αγωνιστεί 27 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό δύο γκολ και τέσσερις ασίστ. Κατά κύριο λόγο αγωνίζεται ως μέσος, ωστόσο τη φετινή σεζόν έπαιξε και ως αριστερός μπακ, κάτι που ο ίδιος δεν ήθελε καθώς δεν του άρεσε να παίζει σε αυτή τη θέση. Το συμβόλαιο που έχει ισχύ με τους Κροάτες μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Στα παιχνίδια της ΑΕΚ με την Ντίναμο είχε αγωνιστεί βασικός και δεν έχασε λεπτό, μάλιστα σκόραρε στην OPAP Arena το 2-0. Όμως ήταν αυτός που έκανε το χέρι και η Ένωση κέρδισε το πέναλτι στο φινάλε.

Εκείνα τα παιχνίδια ήταν ιδιαίτερα λόγω της δολοφονίας του φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, από επέλαση Κροατών χούλιγκαν, όμως ο Λιούμπισιτς δεν έχει θέμα να έρθει στην Ελλάδα, όπως υποστηρίζουν οι Κροάτες.

Ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην ΑΕΚ, στην OPAP Arena, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League
Ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην ΑΕΚ, στην OPAP Arena, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League EUROKINISSI SPORTS

Στο παρελθόν ο Λιούμπισιτς αγωνιζόταν στην Αυστρία πριν μεταπηδήσει στο Ζάγκρεμπ. Με τη Ραπίντ Βιέννης έπαιξε συνολικά 40 φορές έχοντας πετύχει τέσσερα γκολ, ενώ το καλοκαίρι του 2022 πωλήθηκε στην Ντινάμο έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ. Στο ίδιο ύψος ανέρχεται και σήμερα η χρηματιστηριακή του αξία, σύμφωνα με το transfermarkt.

ΠΗΓΗ: SPORT24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2800 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ: ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ

Συλλήψεις σε Ηλεία και Αρκαδία καθώς και επιβολή διοικητικών προστίμων

Κρήτη: Συνελήφθησαν δυο ανήλικοι για κλοπές σε σταθμευμένα οχήματα